Kroondomein.com

Badge 2014

De uitvinder vind je met een click op de blauwe balk

Het was een heel emotionele dag. Vandaag trok ik mijn, nog maar één keer gedragen, Jan Des Bouvries kostuum aan, die in december 2012 bijna voor mijn neef vermaakt moest worden. Ik had mazzel, kwam door die verschrikkelijke tijd heen en kan concluderen dat ik bij mijn ernstige ziekte geen inborstkanker ben opgelopen.

Vandaar dat ik alles steeds zonnig bleef inzien, geen fractie van mijn (gevoel voor) humor ben ik verloren. Het lijkt erop alsof ik zelfs volledig ben gereset. Creatiever dan ooit heb ik maar liefst drie ideeën in ontwikkeling. Geen idee of het vermarkten slaagt. Mij gaat het niet om die poen. Mij gaat het erom dat ik mijn, recent bedachte spreukje, “Ik wil niet dat het z’n gangetje met mij gaat,” volledig kan waarmaken. Ja, ik ben lekker bezig.

Vandaag werd mij, zoals tijdens mijn arbeidzame leven zo vaak gebeurde, weer eens een naamplaatje opgeplakt. Ik was op de nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse Vereniging Van Uitvinders (NOVU) en terug naar huis, terwijl ik mijn zus telefonisch enthousiast verslag deed, overviel mij daarover toch de emoties. Met recht, dat ik dat nog mag meemaken.

0114

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office