Kroondomein.com

Altijd in mijn herinnering

(met een click op de foto kom de Valkenboskerk dichterbij)

Tijdens kijken naar ‘Deurwaarders’ werd mij min of meer een test voorgehouden. Want ondanks dat ik zo’n 52 jaar uit Den Haag weg ben, meende ik in het eerste shot van dit TV programma de kerk te herkennen, op de hoek van de Zuiderparklaan en de Loosduinsekade.

In een ander shot zag ik een winkel met Märklin treinen, een aardig aanknopingspunt om Googelend m’n gelijk te halen. En inderdaad, recht tegenover de woning die werd ontruimd is er zo’n treintjeswinkel, op de Loosduinsekade. Beter laat dan nooit, wees de Valkenboskerk mij de weg.

0322

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office