Kroondomein.com

Wij zijn dat gezeik in Brussel zat!

Brussel Den Haag

Wat weten wij eigenlijk van onze Europarlementariërs? Toch niet veel meer dan dat zij huizenhoge salarissen hebben, ongegeneerd hoge declaraties indienen en in een belastingvrij Paradijs leven. Als zij dan al wat presteren, hebben wij daar nooit kennis van genomen. Wel weten we, dat niet viel tegen te houden dat Nederland aan de EU de hoogste bijdrage levert per hoofd van de bevolking. Maar liefst, met € 180,= per jaar per persoon, drie keer zo veel als de Italianen (?!)

Ook weten wij, dat we met omrekening van de Nederlandse Gulden naar de Euro behoorlijk zijn genaaid. En dat ons belastingverzwaring door de strot is geduwd, om te voorkomen dat het Nederlandse begroting te kort de 3% zou overstijgen, terwijl landen als Frankrijk, Italië en Duitsland die Europese regel aan hun laars lappen. Onze Europarlementariërs staan nota bene toe dat zij vanaf de zomer 2005 worden voorgezeten door ene Blair, wiens volk de Euro als Europese munteenheid heeft afgewezen. “Lekkere Europese gedachte….”

Trouwens hoe Europees zijn die zakkenvullers in Brussel dan wel? Anno 2005 hebben zij dagelijks nog steeds 600 tolken in vaste dienst, om elkaar te kunnen verstaan. “Lekker Europees….” Laat eerst maar eens een fikse bezem door Brussel gaan, gedwee een nieuwe generatie Europarlementariërs opstaan en ons ‘Europeanen’ ervan in kennis stellen, hoe zij menen van de Europese landen één Europa te kunnen maken.

Trouwens, laat diezelfde bezem per DHL-koerier dan naar Den Haag komen, om ook binnen de Haagse regentenscene de bezem er fiks op los te laten. Hen kan namelijk niet alleen worden verweten dat zij nulkommanul feeling met de kiezers hebben, maar ook dat zij te gemakkelijk hun zakken vullen. Ten tijde van recessie weten de heren ministers zichzelf zelfs een inkomensgroei van 25% toe te dichten.

Bestaan er ook op het Binnenhof torenhoge declaraties en hebben zij nog steeds onfatsoenlijk veel vakantieweken. Achttien om precies te zijn. Ja, 18! Wat heel huichelachtig wordt verdedigd onder het motto, dat zij in die periode ook vaak op werkbezoek gaan. Fout, doe dat maar tijdens de normale werkweken, want voor het parlement zijn, ongelooflijk maar wél waar, slechts drie dagen per week ingevuld. Het Nee tegen Europa, is dus ook een NEE tegen de regeringsmoraal.

De bevolking is het Brusselse- en Haagse gezeik compleet zat. Incompetentie, loos geleuter en zakkenvullerij wordt met ons NEE een halt toe geroepen.

0605

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office