Kroondomein.com

Twee tieten bier

Achter de PC heeft de VVV ons ertoe verleid om van drie aparte wandeltochten één grote tocht van 21,5 kilometer in en om Spaarnwoude te maken. En dat was absoluut naadje. Niet omwillen van de € 1,50 downloadkosten, maar gewoon omdat die mensen van de VVV er helemaal geen verstand van hebben hoe je een wandeltocht duidelijk kunt omschrijven.

Je mag toch verwachten, al zijn het er drie aan elkaar verbonden, dat de route in een goeie volgorde is neergeschreven. Mooi niet. Om die hele tocht te kunnen lopen, dien je dossierkennis te hebben. Van dossier route 1, dossier route 2 en dossier route 3. Heb je dat niet, dan ben je permanent het wandeldossier aan het doorbladeren. Misschien dat een fenomeen in dossierkennis als Bram Moszkowicz, met of zonder zijn Eva Jinek, de tocht succesvol zou kunnen lopen. Wij niet, wij liepen er 5 uur en 40 minuten over en gezien ons wandelmoyenne zal ‘onze tocht’ heel ruim boven de 25 kilometer geweest zijn. Dat liepen we wel aan één stuk door. Met alleen maar ‘even rusten’ op het moment dat de brug open stond.

Maar dan kwam toch het moment dat we, na gedane wandelzaken, ons konden laven. Wij zaten op het terras recht tegenover de kroeg. Op het moment dat het dienstertje ons het vaasje bier kwam brengen, daarvoor het dienblad vrij hooghield, zag ik niet eens hoe mooi zij was. Ik zag slechts twee Amsteltjes als tieten op mij afkomen.

812

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office