Kroondomein.com

Stemwijzer

verkiezingen 2012
SGP

Misschien moeten we vandaag maar allemaal op de SGP stemmen. Sorry, Diederik, maar het is wel eens goed dat het wantrouwen van het Nederlandse volk in de politiek eens luid en duidelijk over het voetlicht komt. Stel je nou eens voor, met z’n allen bezorgen wij Lijst 9, StaatkundigGereformeerdePartij, de 76 meerderheids-zetels in de Tweede Kamer. Reken maar dat we daarmee Kees van der Staaij behoorlijk in verlegenheid brengen.

Want na Jan Willem Benschop uit Lopik houdt het met de kandidatenlijst bij 30 op. Waar halen zij dan nog 46 Kamerleden vandaan, die ook op z’n minst kunnen lezen en schrijven?!  Die moeten dan wel onder hun vrouwenvolk worden gezocht. Geinig toch, de SGP gaat een parlement en regering vormen, waarin zij zelf ook nog eens ongeveer de helft aan vrouwelijke ministers en staatssecretarissen moeten leveren. Een betere heropvoeding, of liever gezegd, inburgering van de Gereformeerden valt er toch niet te bedenken?!

Natuurlijk moeten wij Minster-President van der Staaij dan ook tegemoetkomen, door het Haagse Binnenhof te sluiten. De regering en Tweede Kamer verhuizen we dan naar de dorpskerk van Staphorst, het centrum van de gereformeerde macht. Voor de gekozen SGP-moeders ook ideaal om dicht bij huis, maar wel buiten de deur, te kunnen werken. Tegelijk een mooie bezuinigingspost, want niemand van de regeringspartij moet dan nog op kosten van de gemeenschap (vergeef mij het woord Ome Kees) dure appartementen of hotelkamers in Den Haag huren.

Ook de teruglopende aandacht van de media, ze kunnen (mogen) immers geen Live verslag op TV meer geven, werkt kostenbesparend en verlost ons van verdere Ouwehoer-tv. Door de Algemene Plaatselijke Verordening van de Gemeente Staphorst, dat het verboden is iemand op straat te fotograferen zonder diens toestemming, blijven ook de fotografen weg. Wat een Win-Win-situatie voor heel Nederland. En zal Staphorst er blij mee zijn?

Ongetwijfeld, want sinds de SGP in 1980, als ‘gedoogpartij’ via Kabinet van Agt aan de macht heeft mogen snuffelen, hanteren zij nog steeds vol trots de slogan: “Staphorst, een prima variant.

0912

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office