Kroondomein.com

Met een extra dag

Click op de foto voor de kalender

Nog steeds valt het mij niet mee, om mijn Truus zoals zij was terug in herinnering te brengen. Daarvoor staat haar ziekbed en heen gaan nog te veel op mijn netvlies. De voorzienigheid gaat mij nu een handje helpen. Half maart 2011, toen wij nog van niets wisten, waren we met familie uit Zuid Afrika naar de Zaanse Schans, waar de nichten samen op de foto gingen, om onze kalender van 2012 op te sieren. Wat een geluk, want nu heb ik een van de laatste fijne herinneringen met Truus (rechts) een schrikkeljaar lang op mijn WC hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office