Kroondomein.com

Lotta werkt mee

Click op de foto voor: Na gedane arbeid van Lotta

Onder het motto (mijn credo) “ik wil niet dat het z’n gangetje met mij gaat” ben ik vaak van ’s ochtends van 9:30 tot 14:30 uur achter mijn PC doende, om leuke ideeën uit te werken, te schrijven of met het onderhouden van mijn site. Lotta, ooit het lievelingetje van mijn vrouw, die niet verder kwam dan ‘mij gedogen’, ligt tegenwoordig direct rechts achter mij. Zodra ik weer terugga naar de kamer, komt zij op haar poef weer bij mij liggen. Het zal mijn Truus deugd doen.

0315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office