Kroondomein.com

Kroon op het werk

Bonny Zijlstra

Bonny Zijlstra, geboren 1945 in Veenwouden (Fr.) is autodidact kunstschilder en zegt daarover: “Jaren lang maakte ik in mijn dromen de mooiste schilderijen. Een lang gekoesterde wens, waarvan ik op mijn 37e besloot, die boodschap uit mijn onderbewustzijn in werkelijkheid te honoreren. Tijdens mijn cursus schilderen voor beginners aan de Volksuniversiteit, kwam mijn verborgen talent al heel snel boven. Mijn onderwerpen zijn heel divers, schilder ook wel abstract, maar heb toch een lichte voorkeur voor stillevens, waarbij ik me graag laat inspireren door bijvoorbeeld Henk Helmantel. Al mijn schilderijen zijn gesigneerd en met zorg ingelijst.

Serieuze erkenning kreeg ik met de internationale Five Golden Stars Coronation Art Award 2012. Naast het schilderen houd ik mij af en toe bezig met beeldhouwen en met het schrijven van gedichten. Mijn laatste passie is macro  fotografie, waarvan elders in het kroondomein een digitale expositie”.

Spring is in the airSpring is in the air 50×70 cm acrylic with sand on masonite.

boerenpaarUit vervlogen tijden 50 x 40 cm tweedimensionaal acryl op paneel

Afternoon delightAfternoon delight  (verkocht)

AnemomenAnemomen (verkocht)

appelduoAppelduo (verkocht)

LathyrusLathyrus

oude liefdesOude liefdes Olieverf op masoniet 38 x 23 cm (verkocht)

purple tulipsPurple Tulips  (verkocht)

stilleven met rood glasstilleven met rood glas (verkocht)

InvisibleInvisible Olieverf op linnen 50 x 40 cm Prijs op aanvraag

VisibleVisible Olieverf op linnen 50 x 40 cm Prijs op aanvraag

SportswearSportswear Olieverf op linnen 40 x 60 cm (Verkocht)

Painting WomanPainting Woman

zonnend naaktZonnend naakt Olieverf op linnen 40 x 50 cm (verkocht)

LandschapLandschap Olieverf op masoniet 38 x 29 cm Prijs op aanvraag

PearlsPearls

Woman with Red HatWoman with Red Hat (verkocht)

Woman with Black HatWoman with Black Hat (verkocht)

LunchtimeLunchtime

MelancholieMelancholie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office