Kroondomein.com

Hoera, ik heb prijs

waardebon

De keren dat ik iets win moet ik vreselijk uitkijken. Ook nu weer, met de ontvangen waardebon van maar liefst € 250,=. Of ik maar even naar het buurthuis wil komen om mijn prijs persoonlijk in ontvangst te nemen. Want opsturen kan natuurlijk niet. Net als mevrouw A. Zuidam uit Woerden het vorige jaar, maak ik dan ook nog eens kans op een massagestoel.

Woensdag 2 juni word ik, liefst met vrouw en nog eens vier familieleden, vrienden of kennissen, verwacht om kwart voor twee in de middag. Een kopje thee of koffie staat dan voor ons klaar.  Dit “sinterklaasdagje” heb ik, als uitverkorene van circa 160.000 consumenten, verdiend als bedankje voor het doen van mijn inkopen bij de sponsors van de gastheren, W&M uit Rheden.

Ik heb geen idee over welke leveranciers zij het hebben. Maar ook daar zal ik snel achter komen, want de sponsors zijn ook zo vriendelijk om naar de prijsuitreiking te komen. Als ze er dan toch zijn, geven zij ook nog eens gratis een ruim twee uur durende demonstratie van hun producten. Zelfs, zonder enige koopverplichting! Wat jammer nou dat mijn neefjes en nichtjes onder de 21 jaar niet welkom zijn. O ja en als ik na zo’n lange zit flauw ben geworden, krijg ik na afloop ook nog eens een lekkere kop soep.

Maar, zit er dan geen enkel addertje onder het gras? Reken maar! Natuurlijk ben je tot niets verplicht, maar je kunt er op rekenen dat een batterij linke verkopers je door de mangel haalt. Je moet wel van heel sterke huize komen, wil je niet suf-geluld iets van die aardige meneren koopt.

Bedenk wel, dat het gezegde op de koffie komen hier linke soep is. 

                                                           ///

n.b.: Omdat ik eerder zo’n verkoopparty
zonder kleerscheuren ben doorgekomen,

wil ik de Goden niet weer verzoeken.
Lees die ervaring in: Fasten Your Seatbelts.

0510

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office