Kroondomein.com

Herhaling van het koperen jubileum

kroondomein 2001

Hoewel ik 17 juni 2014 al uitbundig het 12 ½ bestaan van mijn kroondomein heb gevierd, heb ik vandaag opnieuw dat jubileum. Een ‘wedergeboorte’ als het ware. Dat komt, doordat ik 17 december 2001 mijn website gratis bij het Hostbedrijf ‘x1’wist onder te brengen. Mijn adres was www.kroondomein.x1.nl. Zonder opgave van reden, kreeg ik begin september 2002 echter een uitzettingsbevel. Werd ik op straat, uhh, de digitale snelweg gezet.

Inmiddels was ik al een paar duizend keer bezocht, groeiden het lezersaantal gestaag en werd ik steeds handiger met het onderhouden van mijn site. Het werd de hoogste tijd om naar eigen huisvesting om te kijken. Maar ja, of dit dan weer een kroondomein zou kunnen worden?

Het viel te verwachten dat ons Koninklijk Huis hun ‘fysieke’ kroondomein met de digitale versie zou hebben uitgebreid. Dat was niet zo, eigenlijk ook weer niet vreemd, want het ‘fysieke’ kroondomein is hun uit erfenissen min of meer in de schoot geworpen en dit keer moest er actie worden ondernomen. Op 5 september 2002 waren zij daarvoor in ieder geval te laat en jubileer ik daardoor vandaag, 5 maart 2015, met 12 ½ jaar opnieuw. Nu met www.kroondomein.com.   

0315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office