Kroondomein.com

Handzeep met gebruiksaanwijzing.

Eerder deed ik al die bekentenis: “Ik heb totaal geen technisch inzicht.” Bij de aanschaf van hét Seepje brak mij dit weer behoorlijk op. Het lukte mij van geen kant om de handzeep op te pompen. Dit terwijl ik toch heel wat pomp-ervaring heb.

Ben ik nou echt zo’n schlemiel? Er overviel mij een ongemakkelijk gevoel, kennelijk de drive om op de pagina van Seepje.nl te kijken. En verdomd, Seepje heeft een pompje met gebruiksaanwijzing. Direct hiervan de eerste mogelijkheid uitgeprobeerd. Nada!

Optie 2 ging ik van zweten, dat is mij weer veel te technisch. Zal ik dan toch maar een monteur laten komen?

0624

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office