Kroondomein.com

Haar bloemen werden Euro’s

click op de foto voor de kaarsen

Naast haar onmeetbare humor had Kieneke d’r overweldigende populariteit ook te danken aan het zichzelf altijd maar weg cijferen. Daarom verbaasde het mij niets dat ze bij haar afscheid geen bloemen wilde. Nou ja, oké van haar meest intieme (kleine) kring kon ze het wel waarderen. Máár, dan niet in plaats van een donatie aan Kika, “Stichting Kinderen Kankervrij.”

Het door Corona tot 100 gelimiteerd aantal genodigden bij haar uitvaart, gaven in euro’s Kieneke als het ware een ‘bloemenzee’. Wat zal zij daar dankbaar voor zijn. Wij, van onze kant, zouden háár hiervoor heel graag willen bedanken.  Want, door haar laatste wens is er maar liefst € 750,= voor Kika gedoneerd.

Vandaag was ik in de gelegenheid haar symbolisch te kunnen bedanken. Sinds Truus haar overlijden (2011) brand ik op haar geboortedag evenveel kaarsjes als er in leven op haar taart zouden staan. Naast die 72 stuks heb ik voor Kieneke ook een kaars opgestoken. Mijn manier om mijn zusje nog steeds te betrekken in mijn terugkerende traditie.

0721

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office