Kroondomein.com

De beste

Samsung C3060
Je moet wel héél vasthoudend zijn, wil je de beste pre-paid telefoon kunnen aanschaffen. Tenminste, dat deed een linkenbal van een verkoper mij doen geloven. Omdat mijn mobieltje kuren ging vertonen, zocht ik internet af naar een goeie vervanger.

Liefst een voor weinig geld, want veel mobiel bellen doe ik niet. Mijn keuze viel op een Samsung, bij Belcompany voor slechts € 69,= te koop. Bij het dichtstbijzijnde filiaal had ik de pech dat dit toestel was uitverkocht. “Maar, ons filiaal in de stad heeft ze nog wel in voorraad,” las de welwillende verkoper uit zijn computer voor. Zijn collega van het andere filiaal was echter veel minder klantvriendelijk. “Samsung C3060? Pre-paid, met groter scherm en toetsen bedoelt u?” “Yep!” “Nee, helaas die verkopen wij niet”. “Maar we hebben goeie alternatieven, zoals…”. Nee, onderbrak ik zijn aanprijzingen. “Volgens uw collega van het andere filiaal heeft u ze nog wel in voorraad”. “Ohh”, en hij kroop zijn PC in. “Tja, inderdaad, ik moet er nog twee hebben”.

Even later kwam hij, enigszins gelaten, met een Samsung-doosje uit het magazijn. “Ik dacht eigenlijk dat een heel ander type bedoelde”, kwam er nog weinig overtuigend uit. Met een gezicht alsof wij niet tot een vergelijk waren gekomen, rekende hij het toestel af. Yes!, mijn bewijs dat ik de juiste keuze had gemaakt.

0210

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office