Kroondomein.com

Arabische God als satire

Click op de foto en lees een deel van de vriendelijke conversatie

Steeds meer beschouw ik mijn kroondomein als een selectief dagboek, waarin ik soms ook onfatsoenlijke ervaringen wil vermelden. Dit keer speelde het kort na de terreuraanslagen in Brussel zich af. Doordat die terreurdaden nu zó dichtbij komen, hebben de emoties daarover mij nog langer in de greep gehouden. Dan is het onverdraaglijk om kort daarna op FaceBook een infantiele gek langs te zien komen, die als Belgische Jihadstrijder vanuit zijn oorlogsgebied dreigende taal naar de Nederlanders en Belgen uitslaat. Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat zo’n psychopathische delinquent op FaceBook een podium weet te krijgen.

Ik kon niet nalaten er (emotioneel) op te reageren, met “Loop naar de Allahverdommenis!”   wat ik eigenlijk dan ook weer een aardige woordvondst vond. Wat in ieder geval door zijn verbastering voor een wel denkend mens niet kwetsend kan zijn, lijkt mij.

Satire lijkt door de meest kleine minderheid in ons land in de ban te zijn gedaan. Dat blijkt wel uit de onbeschaafde reactie die ik ontving. Dit sujet zullen ze van de AIVD toch wel in het snotje hebben?!

0316

Een gedachte over “Arabische God als satire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office