Kroondomein.com

Een bezoekje waard

SeniorenGeluk

“Trap er niet in,” zeiden we vroeger als je wilde voorkomen dat iemand in een hoop stront zou stappen. Gebeurde dat toch, werd dat vergoelijkt met: “dat brengt geluk.” Ik kan mij niet meer heugen dat ik dit ooit nog heb horen zeggen. Het geluk moet kennelijk tegenwoordig anders worden gevonden. Bijvoorbeeld bij SeniorenGeluk.

Ooit heb ik daar een maandje voor betaald om dát geluk eens te beproeven. Zonder succes. Uitgeschreven heb ik mij niet, waardoor er toch regelmatig pasfotootjes voorbij komen die mij tot geluk trachten te verleiden. Die verleiding heb ik heel lang weten te weerstaan.

Totdat ene Vlinder607  uit de omgeving mij door haar leuke snuit opviel. Precies op het moment dat ik er effe de balen van had om alleen te zijn. Zal ik dan toch weer eens voor een maand € 15,= investeren? Ik moet er wel bij zeggen, uhhh schrijven, dat ik een paar keer per jaar bij SeniorenGeluk deelneem aan Happy Hour. Dan schrijf ik mij te pletter, want een paar uur lang mag je ook als niet abonnee contacten leggen. Het heeft mij nooit iets opgeleverd. O ja, toch wel, heel beleefde dames schreven mij terug dat zij het erg leuk vonden dat ik hun profiel had bezocht.

Dat leek op een opening. Ik ging een paar spannende dagen tegemoet. Waar de jeugd hun ogen niet van hun mobiele telefoon weten te houden, zocht ik steeds nerveus het beeldscherm van mijn PC op. Steeds weer moest ik concluderen dat ik nog steeds op het “To Do-lijstje” van de dames moest staan, want de verdere berichten bleven vooralsnog uit. Ach ja, we leven in een hectische tijd.

Zo langzamerhand ging ik geloven dat het vervolgbericht van de dames uit zou blijven. Wel raar, eerst effe gauw laten weten dat ze mijn bezoek leuk hebben gevonden, om vervolgens er niet meer op terug te komen. En toen gebeurde er iets vreemds.

De periode van met spanning afwachten lag al weer een tijdje achter mij. Ook bezocht ik die pagina SeniorenGeluk niet meer. Nee, Ik had de rust, tesamen met mijn poezenvriendjes, weer volledig teruggevonden. En dan komt er toch weer een bericht van een leuke vrouw uit mijn omgeving, die het leuk vond dat ik haar profiel had bezocht. Daarna, nog een en nog een, en nog een. Hoewel de dames een bezoekje waard waren, had ik ze echt niet bezocht.

Na wat chatpogingen kwam ik met een van die vrouwen in contact. Eén uit Hoogvliet, wat het makkelijk zou maken om elkaar op basis van te ver weg vriendelijk af te kunnen wijzen. Zij onthulde mij dat ze niets had gedaan om met mij in contact te komen. Van haar hongerige neef, een IT-er, wist zij dat SeniorenGeluk via de computer berichtjes uit laat gaan, op het moment dat er scrollend naar leuke contacten wordt gezocht. Veel vrouwen staan alleen nog gratis* op hun site, voor SeniorenGeluk belangrijk om zo regelmatig een fop-bericht uit te kunnen sturen.

Nee, voor mij hoeft SeniorenGeluk niet meer. Ik trap nog liever in de stront.

-o-o-o-

 

* NB: Voor vrouwen is het niet slim om er abonnementsgeld voor te betalen.
Zij zijn als lokaas onontbeerlijk. Menige vrouw die haar abonnement heeft opgezegd,
mag gratis in de etalage blijven staan. Krijgen daarvoor zelfs alle privileges die betaalde leden ook hebben.

1017

Een gedachte over “Een bezoekje waard

  1. Marga Willemse

    Tja soms zit het mee en soms zit het tegen , ik heb heel vaak in de stront gestaan aardewerk gebroken en Boeddha’s over hun kale kopje geaaid, jaren lang een klavertje vier aan een mooie ketting om mijn nek gehad en natuurlijk ook mij vaak in de etalage gezet op de diverse sites.
    Maar geluk ook niet in een klein hoekje gevonden en toch ben ik tevreden mens met mijn hond en de katten en soms zomaar een leuk berichtje van iemand.
    Alle complimenten voor je leuke verhaal weer en wie weet kom je haar zomaar ergens tegen. 😉

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office