Kroondomein.com

Het maakbaar zuiltje

Om enigszins de vele draden van audio/video/internet te verhullen, leek het mij een goed plan om naast het dressoir een zuiltje te zetten. Een fraaie Thaise Buddah had ik daarvoor al op het oog en het zuiltje was, na intensief te Googelen bij Leen Bakker gevonden. Alleen via internet te bestellen.

Bij het ophalen vond ik dat in de verpakking er ergens iets verdacht rammelde. Typisch, want de zuil is niet van breekbaar materiaal gemaakt. Eénmaal thuis voorzichtig m’n aankoop uit z’n kartonnen jas gehaald, werd mij het bijgeluid duidelijk. Ik trof niets meer aan dan ‘zes plankjes’ en heel wat schroeven, spijkers, lijm en wat al niet meer zij. Uit een bijgeleverde, ingewikkelde tekening maakte ik op dat, met al die kleine accessoires de plankjes zijn om te ‘toveren’ tot het door mij gewenst zuiltje. Maar ja, ik ben niet zo’n ster in ‘toveren.

Geschrokken keek ik nog even op de site van meneer Bakker, of het zuiltje onder de rubriek huisvlijt werd aangeboden. Nee, het stond er echt als kant-en-klaar product. Dus, terug naar Leen Bakker. ”Het zuiltje ziet er heel anders uit dan ik volgens de afbeelding mocht verwachten,” opende ik het gesprek, met de bedoeling de aankoop ongedaan te maken. De allervriendelijkste juffrouw voldeed direct aan mijn verwachting, maar merkte wel op dat “alles wat je bij ons koopt moet u zelf in elkaar zetten.” “Ohhh, dat moet je dan ook maar weten. Nog een geluk dat ik geen auto bij u heb gekocht.

0619

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading Facebook Comments ...
|
dis©laimer - Site by - Dutch Design Office